Invalides penthouse

Mercure Engineering and Consulting, construction company – Paris

Adding a common area to the apartment.
Building a partition wall in the landing area in order to create a new corridor inside the apartment to serve the different rooms of the appartment.
Autocad drawings, material propositions and atmosphere AutoCAD drawings, different materials and moods with different perspectives. Study file of this new private entrance for the co-ownership’s approval.

Adjonction d’une partie commune à un appartement.
Réaménagement de la zone palière : Édifier une cloison où sera positionnée la nouvelle porte d’entrée et créer ainsi un couloir desservant les différentes pièces de l’appartement .
Dessin AutoCAD, proposition de différents matériaux grâce aux perspectives.
Réalisation du dossier d’étude de cette entrée privative pour validation auprès de la copropriété.